2009 m. spalio 13 d., antradienis

Kaip įgyvendinti svajones

Lengviausia pasaulyje - rasti žmogų, galintį pasakyti ko kiti nesugeba padaryti.

Richardas M. DeVosas

"Nusimeskite grandines, surakinusias jus fraze "Aš negaliu!" O tada sugebėsite pasiekti bet kurį tikslą. Jūs galite viską... jei tikrai tuo tikite! Ar tai lengva? Žinoma, ne. Viskas, ko verta siekti, nėra lengvai gaunama. Ar galite pasiekti tikslą? Taip, bet tai sužinosite tik pabandę ir nebijodami bandyti nuolatos.
Žmonės, neturintys didelių tikslų, gauna tai, ko siekia. Kitaip tariant, jei nieko nesieksite, nieko ir neturėsite.
<> Kodėl dauguma žmonių leidžia pražūti svajonėms? Svarbiausia priežastis, mano manymu, - neigiamas, ciniškas aplinkinių žmonių požiūris. Dažniausiai tie žmonės - ne mūsų priešai, bet draugai ar net šeimos nariai. Priešai rūpesčių nekelia, vienaip ar kitaip su jais susitvarkome. O mūsų draugai, ypač skeptiškai nusiteikusieji, nuolat griauna svajones ciniška šypsena, nuolatine neigiama vibracija.
<> Visada atsiras kas nors, linksma veido išraiška ar balsu trošktantis nurodyti, kad viskas, kas nauja ar drąsu, pasmerkta nesėkmei. Neklausykite jų! Tai visuomet bus žmogus, niekada neuždirbęs dešimties tūkstančių per metus, bet žinantis visas priežastis, dėl kurių jūs neuždirbsite trisdešimties tūkstančių. <> Neleiskite gulinėjančiam ant sofos ar kas vakarą žiūrinčiam televizorių žmogui aiškinti jums apie gyvenimo beprasmiškumą. Jei turite giliai savyje nors kibirkštėlę svajonės - dėkokite už ją Dievui ir veikite. Tik niekam neleiskite jos užgesinti.
<> Patikėję, kad viskas įmanoma pasiekti, pamatysite, jog taip ir atsitinka! Pabandykite! Būsite nustebinti, kiek nuostabių dalykų gali įvykti.

Richardas M. DeVosas (Amway įkūrėjas)

--- Og Mandino Sėkmės unversitetas

0 komentarai (-ų):