2009 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

LAIPTAI Į NUOSTABŲ GYVENIMĄ (I dalis)

Savo versle mes ne tik supažindinam žmones su produktais ar marketingu, bet būtinai sakom jiems, kad jiems reikia ugdyti savo asmenybę, ją tobulinti, investuoti į save, savo vidinį pasaulį.
Robin Šarma knygos "Šventasis, banglentininkas ir vadovas" herojė milijonierė Tesė taip pat pabrėžia, kad versle svarbiausia žmogiški ryšiai, kad jei nori būti laimingas pats, tai visų pirma reikia stengtis nuoširdžiai būti naudingam visam pasauliui. Ji teigia, kad visi šiuolaikiniai verslininkai turėtų būti lyderiai. Jos išminties žodžius perduodu ir Jums:

LAIPTAI Į NUOSTABŲ GYVENIMĄ:

1
Svarbiausias kiekvieno žmogaus darbas - vidinis darbas. Kiekvieną dieną padaryk ką nors reikšminga, dėl ko dvasiškai augtum. Kad to gyvenimo, kurio tu nori, būtų daugiau, privalai pats labiau būti toks, koks iš tikrųjų esi.

2
Laikyk savo gyvenimą stebuklinga brandos mokykla. Visi dalykai su kuriais tu gyvenime susiduri - ir malonumai, ir išbandymai - skirti tam, kad išmoktum tokią pamoką, kokią tau labiausiai reikia išmokti šiuo tavo asmenybės raidos tarpsniu. Suprask šią tiesą ir nuolat savęs klausinėk: "Kokią galimybę augti dvasiškai man gali suteikti šis asmuo ar ši situacija?" Tai yra didysis vidinės ramybės šaltinis.

3
Būk sau sąžiningas, nes geriausias gyvenimas - autentiškas gyvenimas. Niekada savęs neišduok. Nusimesk savo visuomeninę kaukę ir turėk drąsos rodytis pasauliui toks, koks iš tikrųjų esi.

4
Prisimink, kad mes tik pjauname daigus, kuriuos patys sėjome. Išorinė būtis tėra veidrodis vidinio gyvenimo atspindys. Apšviesk tamsiąsias savo esybės kertes. Pažink savo klaidingas prielaidas, kaustančias nuostatas ir baimes, dėl kurių jautiesi menkas, ir tavo išorinis pasaulis pasikeis.

Tęsinys kitoje dalyje....

0 komentarai (-ų):