2009 m. rugsėjo 21 d., pirmadienis

Davimo galia

Ar pastebėjot, kad vieni žmonės nuolat laimi loterijose, kad jiems nuolat sekasi, o kitiems ne? Ar dažnai paklausiat savęs, kodėl taip?


Žmonės, kurie kaupia, renka, krauna ir laiko nereikalingus daiktus, kurie yra šykštūs, gaili pinigų ir juos slepia, laikosi įsikibę savo vaikų ar mylimųjų, draugų, priešinasi natūraliai visatos tvarkai - nuolatiniam judėjimui ir kitimui.

Kasdien mus veikia stirpūs energijos srautai, o mes esame tos energijos kanalai, todėl norėdami būti sveiki, laimingi, turtingi ir veiklūs, bei džiaugtis gyvenimu mes galime tik gera valia duodami ir patys gaudami. Kai duodami ir gaudami negalvojame, kai tai darome nuoširdžiai, tada gyvename darnoje su visata. Cirkuliacija yra natūrali daiktų tvarka.

Mums gyvenime jau viskas duota: gyvenimas, oras, vanduo, tėvai, kūnas, maistas, žmonės ir ši planeta. Kodėl mes vaikomės dar kažko, kai jau viską turime? Kodėl priešinamės tėkmei? Priešinamės iš baimės. Mes bijome, kad kažką prarasime, kažko pritruks. Tačiau ši baimė tėra iliuzija. Jei prisiminsite kokia tikroji jūsų prigimtis, jei suprasite, kad jums nieko netrųksta, šios baimės jūs atsikratysite.

Taigi, jeigu savo gyvenime turite kokių nors problemų ir norite gyventi geriau, nieko nelaukę pradėkite dovanoti! Ypač tuomet, kai reikalai nejuda iš vietos arba kai susergate, kai trūksta pinigų. Tai metas, kai reikia duoti kitiems. Duodami vėl atidarote kanalus, išsivaduojate iš sąstingio. Duodami pradedate cirkuliuoti, tekėti energijai. Dovanodami atversite duris dovanoms į savo namus: norėdami gauti, turite duoti. Visai kaip gamtoje: jei trokštate gausaus derliaus, turite pasėti. Tai universalus dėsnis. Ką pasėsi, tą ir pjausi.

Dovanojimas yra lojalumo aktas. Duodami tarsi pripažįstate, jog tikrasis gyvenimo šaltinis yra beribė visata ir jog esate šios visatos kūdikis, kuris mano esąs vertas gauti visus jos teikiamus palaimintus turtus.

Ką galite dovanoti:
-- laiką,
-- pinigus,
-- savo daiktus,
-- maldas ir palaiminimus,
-- meilę,
-- supratimą.

Kam galite dovanoti:
-- dvasinėms arba religinimės organizacijoms;
-- žmonėms, kurie įkvepia dvasiškai;
-- už taiką arba aplinkos išsaugijimą kovojančioms organizacijoms;
-- labdaringoms, humanitarinėms ar kultūrinėms organizacijoms;
-- kitiems žmonėms;
-- patiems sau.


Pastebėkite save, mūsų gerumas kitiems dažniausiai sugrįžta ne iš tų, kuriems jį suteikėm, o dar iš kitų žmonių. Gerumas keliauja ratu ir sugrįžta pas mus. Aš mėgstu sakyti: "investuoju į žmones". Šis investavimas gerais darbais yra pats vertingiausias ir maloniausias.

Duokite ir tegu jumis teka tik gera energija.

0 komentarai (-ų):